Nieuwsbrief Juni 2024

De slagingscijfers zijn binnen!

Nieuwsbrief Juni 2024 geslaagd Laurens Lyceum
Nieuwsbrief Juni 2024 geslaagd Laurens Lyceum

De slagingscijfers zijn binnen!

Wij zijn ongelofelijk blij voor onze geslaagde leerlingen én trots op de resultaten die wij dit schooljaar samen met hen gerealiseerd hebben. De cijfers (zie onder) die we mochten noteren op 12 juni zijn echt heel fraai, ook vergeleken met andere scholen. Nu maar hopen dat onze leerlingen, die het nu nog niet gered hebben, ook hun kansen gaan pakken en dat we deze opgaande lijn door kunnen zetten.

Info over ‘the Gym’, de RVKO en over WOW VO

Nieuwsbrief April 2024_Laurens en de RVKO verkennen mogelijke samenwerking
Nieuwsbrief LaurensLyceum Fusie RVKO The Gym

Info over ‘the Gym’, de RVKO en over WOW VO

Op een paar belangrijke details na is de fusie met de RVKO zo goed als zeker, dus dat is fijn voor de lange termijn toekomst van het Laurens, onze medewerkers en voor onze huidige en toekomstige leerlingen. Direct na de laatste schooldag start er een aantal verbouwingen op het Laurens. Onze buurschool WOW VO wordt ‘gemaakt’ (er zijn nu 15 aanmeldingen), onze nieuwe sportzaal ‘The Gym’ wordt ingericht en er worden meerdere airco’s geïnstalleerd in onze lokalen op de tweede verdieping.

Finale schaaktoernooi op het Laurens

Op vrijdagavond 31 mei werd op het Laurens de finale van de Groene Hart Cup gespeeld. Dit is een jaarlijks terugkerend evenement, waar vele tientallen jonge schaakliefhebbers aan deelnemen. Wat een geweldige avond, complimenten aan alle deelnemers en hun ouders. En een extra bedankje aan de jongste pianospeler ooit hier op school! Tot volgend jaar allemaal weer.

Nieuwsbrief Laurens Lyceum Schaaktoernooi

Stabiel leerlingaantal

Nieuwsbrief Juni Stabiel Leerlingen aantal
Nieuwsbrief Juni Stabiel Leerlingen aantal

Stabiel leerlingaantal

Wij verwelkomen straks 163 bruggers op het Laurens. We maken 8 eerste klassen met een gemiddelde van zo’n 20 leerlingen per klas. Omdat het Laurens dit schooljaar 169 eindexamenkandidaten had, waarvan er 154 al in één keer slaagden, zal het leerlingaantal op het Laurens het komend schooljaar aardig stabiel blijven of voorzichtig wat groeien, zo verwachten wij nu.