Liever Laurens Meer dan onderwijs!

JOE 2272

De keuze

Als leerling van  groep 8 moet je een belangrijke keuze maken; voor jou een geheel nieuwe start! Je zoekt natuurlijk een school uit waar je je thuis voelt, een school met docenten en een mentor die je helpen om het beste uit jezelf te halen. Daar zal je dan de komende jaren doorbrengen. Daar zal je groeien, letterlijk en figuurlijk.

Ben je op zoek naar een goede opleiding, een school die je uitdaagt om nieuwe dingen te  proberen, een plek om je talenten te ontdekken, een  plek waar het veilig en gezellig is, waar je meer bent dan een nummer, waar echt leuke leerlingen zitten? Deze folder laat je ontdekken wat je kansen en mogelijkheden zijn als je voor het Sint-Laurenscollege kiest. Veel leerlingen voor jou hebben al gedacht: ‘Liever Laurens’. Past die keuze ook bij jou?

Kwaliteit en gezelligheid

Het Laurens Lyceum is een school waar je de opleidingen havo, atheneum en gymnasium kunt volgen. Onze school staat al vele jaren bekend om het goede onderwijs dat we geven en onze examenresultaten zijn uitstekend.
Kies je voor het Laurens, dan kies je niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor gezelligheid. Op het Laurens vind je al snel je draai. Dat komt onder meer omdat we niet zo'n grote school zijn. De docenten voelen zich persoonlijk betrokken bij hun leerlingen en het onderwijs dat ze geven. De voordelen van een niet al te grote school merk je ook als je in het gebouw rondloopt. Leerlingen en docenten kennen elkaar. Je kunt net zo makkelijk contact leggen met je medeleerlingen als je docenten, mentor en je teamleider. Daardoor is het een gezellige school.

Neem contact met ons op!

brochure

wat we doen

Belangrijke data