Doorgeven van absenten:

Uitsluitend per e-mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor 08.30u. Na ontvangst van de mail zal er telefonisch contact op worden genomen. Bij ziekte moet absentie élke dag weer worden gemeld.

Wanneer een leerling wegens ziekte voor het einde van de lessen naar huis wil, moet hij zich in alle gevallen eerst afmelden bij de teamleider. Het is niet toegestaan dat een leerling ziek naar huis gaat zonder zich af te melden.

Bezoek aan de tandarts/orthodontist/dokter moet gemaild worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Leerlingen die wegens bijzondere redenen de lessen niet kunnen bijwonen, moeten voor deze afwezigheid van tevoren toestemming vragen aan de teamleider.
Een afspraak met een (tand)arts mag niet plaatsvinden in een toetsweek. Data voor toetsweken worden gepubliceerd in de agenda.

Buitengewoon verlof:

In bijzondere omstandigheden (bijvoorbeeld huwelijk, jubileum, ernstige ziekte van familieleden) kan buitengewoon verlof gegeven worden. Dit verlof moet schriftelijk aangevraagd worden bij de teamleider.

Adreswijzigingen en schoolverklaringen:

Wijziging van adres, e-mailadres en/of telefoonnummers moet zo spoedig mogelijk schriftelijk of per mail aan de administratie worden doorgegeven.

Bankrekeningnummer van de school:

Stichting R.K. Voorbereidend Hoger- en Middelbaar Onderwijs voor Noordelijk Rotterdam
NL97ABNA0504322087

Bereikbaarheid van de school:

De receptie is dagelijks bereikbaar op 010-4180470 van 08.00 uur tot 17.00 uur.
De administratie is dagelijks bereikbaar op 010-4180470 van 09.00 uur tot 17.00 uur of per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
De school is gesloten gedurende vakantieperiodes. Met uitzondering van de eerste en laatste week van de zomervakantie. De receptie en administratie zijn dan bereikbaar tussen 09.00 uur en 15.00 uur.

Mocht u contact op willen nemen met een docent, dan adviseren wij eerst per mail een afspraak te maken. De mailadressen van al onze medewerkers (afkorting gevolgd door @laurenslyceum.nl) zijn te vinden in de schoolgids. Mocht er haast bij zijn, dan adviseren wij u telefonisch contact op te nemen gedurende een van de schoolpauzes: 10.35-10.55 uur; 12.15-12.45 uur of 14.05-14.20 uur.