Extra examenbegeleiding op school

Om je goed voor te bereiden op je school- en eindexamen(s) organiseert Lyceo, in samenwerking met Sint-Laurenscollege, examentrainingen op 18 en 19 april. Dankzij deze samenwerking kan Lyceo de examentrainingen tegen een aantrekkelijk kortingstarief aanbieden. Het tarief voor een tweedaagse training havo/vwo bedraagt € 160,- en het tarief voor een tweedaagse training vmbo bedraagt €133,-. Dit tarief is aanzienlijk lager dan het normale tarief op locaties van Lyceo. De trainingen vinden plaats op Sint-Laurenscollege.


Inschrijven

Je kunt je in het nieuwe schooljaar heel gemakkelijk inschrijven voor een training op de speciale aanmeldpagina van Lyceo. Deze pagina is slechts toegankelijk voor examenkandidaten van jouw school. Je wordt door Lyceo geïnformeerd wanneer je je kunt inschrijven.

Extra korting
Bovendien krijg jij 10% korting op extra examentrainingen die je volgt op één van de vele locaties van Lyceo, door het hele land. Hier kun jij het hele jaar door terecht voor trainingen in alle vakken op alle niveaus: in de weekenden én tijdens alle vakanties.